LinnenKids is een nieuw label in baby- en kinder woontextiel, accessoires, kadootjes en kleding. Zoals de naam van het label al doet vermoeden is de stof linnen uitgangspunt geweest voor de gehele collectie. Zelf ben ik altijd al een liefhebber van deze stof. Het is lekker koel in de zomer, heerlijk zacht, heeft een rijke uitstraling en ja.....het kreukt! Maar dat is nou ook net de charme.

Als moeder van drie ben ik altijd aan het speuren naar mooie spulletjes. Linnen kwam ik gedurende mijn speurtochten echter maar weinig tegen. Zo ontstond het idee om er zelf eens mee aan de slag te gaan. Omdat de uitprobeersels erg leuk uit bleken te vallen ontstond het idee om niet alleen mijn eigen kindjes er mee te verwennen. Het idee van een nieuw label op gebied van baby- en kinder woontaxtiel en accessoires was geboren.

LinnenKids, opgericht op 3 juni, de verjaardag van mijn oma. Mijn oma die mij tijdens de jaarlijkse logeerpartijtjes de liefde voor de naaimachine heeft bijgebracht.

Inmiddels is LinnenKids uit aan het groeien tot een stijlvolle webshop met naast de linnencollectie ook steeds meer andere leuke producten. Mijn liefde voor het personaliseren van producten is in een groot deel van de collectie terug te vinden. Want wat is er leuker dan een echt persoonlijk cadeau te kunnen geven?!

Het doel is om dit label in de toekomst nog verder uit te breiden. Dus mocht je net zo blij worden van al dit linnen en andere stijlvolle kinderproducten als ik, houdt ons dan goed in de gaten!

 

Veel plezier met LinnenKids!

2013-02-04 13.39.00.jpg

Tessa de Vos

© 2013 - 2022 LinnenKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel