2013-08-20 09.57.26.jpg

Betalen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW exclusief verzendkosten.

Alle bestellingen bij LinnenKids worden vooraf aan de levering betaald.

Met iDEALkunt u veilig en gemakkelijk online betalen via uw eigen bankrekening. Na het kiezen voor iDEAL en het selecteren van uw eigen bank wordt u automatisch doorgeleid naar uw online rekening waar u het geld op vertrouwde manier overmaakt.

Bij betaling via PayPal brengen wij 3% transactiekosten in rekening. 

Wilt u liever niet online betalen dan kunt u ook het bedrag overmaken naar onze bankrekening. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij uw bestelling verzenden. Bij vooruitbetaling dient de betaling binnen 3 dagen na bestelling te worden voldaan. De reservering van de bestelde artikelen vervalt hierna. Voor online betalingen worden u géén extra kosten berekend.

Leveren en verzenden

De verzendkosten van de bestelde artikelen worden automatisch bij de bestelling van een artikel berekend. Voor pakketpost binnen Nederland brengen wij €4,95 in rekening. Voor klanten uit andere landen dan Nederland is de bijdrage in de verzendkosten afhankelijk van het land van bestemming en de omvang van uw bestelling, hiervan kunt u van te voren een vrijblijvende offerte aanvragen via info@linnenkids.com. Bij order met een waarde vanaf €100,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Wij zullen uw bestelling na ontvangst van betaling binnen 10 werkdagen verzenden. De pakketten worden via PostNL verzonden. 

LinnenKids kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het niet bezorgen en/of kwijtraken van de bestelde goederen. Het versturen van de bestelling gebeurt op risico van de klant.

In het geval dat een pakket niet bij u kan worden aangeboden, laat PostNL een bericht bij u achter. U heeft dan nog drie weken de tijd om het pakket af te halen op een postkantoor in de buurt. Indien de periode waarin u het pakket af kunt halen versteken is, wordt het pakket automatisch teruggezonden naar LinnenKids. Wilt u na deze periode het pakket nogmaals verstuurd hebben, dan worden er extra administratie- en verzendkosten in rekening gebracht welke vooruit betaald dienen te worden.

Retourneren

Mocht u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met een aangekocht artikel of een artikel willen ruilen, dan kan dit binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling. U stuurt dan eerst een e-mail naar info@linnenkids.com voor verdere instructies. Wij zullen zo spoedig mogelijk zorgen voor het omruilen van het artikel of de terugbetaling ervan. Alleen het aankoopbedrag wordt terugbetaald. De verzendkosten en retour verzendkosten worden niet vergoed.

Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien: 
a) de verpakking van het product onbeschadigd is, 
b) het product niet gedragen, gebruikt en/of gewassen is, 
c) u niet zelf heeft getracht het gebrek te herstellen, 
d) u de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd, 
e) het artikel is voorzien van de originele en aangehechte labels en/of prijskaartjes, 
f) het artikel ongebruikt en in nieuw staat verkeerd. 
g) u vooraf schriftelijk aan LinnenKids heeft laten weten dat u een bestelling retour wil zenden. Aangezien LinnenKids hier vooraf toestemming voor dient te geven.

Klik hier voor informatie over het herroepingsrecht en het herroepingsformulier.

Pakket zoek

Wij adviseren u retourzendingen aangetekend te versturen. LinnenKids is niet aansprakelijk voor retourzendingen die wegraken.


T.n.v. LinnenKids
ING bank te Amsterdam
IBAN: NL87INGB0008102513
BIC: INGBNL2A 


KVK Apeldoorn, nummer: 70184410
BTW nummer: NL002037818B83

© 2013 - 2022 LinnenKids | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel